Oriflame katalog 9

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog lipanj vrijedi od 17.06. do 7.07.2013. godine.

Oriflame katalog 9 donosi vam novu ponudu kozmetičkih proizvoda kao što je umirujuća krema za stopala Feet up koju možete kupiti na akciji od 50% za cijenu od 19,50 kuna, osvježavajući sprej za stopala i obuću koji rashlađuje za 24,50 kuna ili rašpicu za stopala pomoću koje možete ukloniti odumrle stanice grube kože za 12,50 kuna.

Isprobajte Power woman toaletnu vodu 50 ml koja je zavodljiva mještavina đumbira, ruže i pačulija, a koji je savršeni miris žene koja točno zna što želi koji možete kupiti u Oriflame katalogu po ekskluzivnoj cijeni od 119,90 kuna. Da bi bili sigurni da vam se toaletna voda sviđa u Oriflame katalogu zagrebite bočicu i pomirišite. Oriflame uvijek misli na vas.

Kako vam zvući troslojni 3D ruž za usne? Odlično zar ne. Oriflame katalog vam nutu inovativni ruž za usne koji kombinira tri različite nijanse i stvara iluziju punih usana i ostava snažan dojam na druge, a koji u Oriflamu možete kupiti za 49,90 kuna.

U Oriflamu katalogu možete kupiti prostirku za plažu sa samo 74,50 kuna i to u limitiranom izdanju koji možete kupiti samo u ovom Oriflame katalogu.

Za stiliziranje kose Oriflame vam nudi profesionalne četke sa kojima možete oblikovati kosu za 29,90 kuna, regenerator za poboljšanje volumena kose koji nije potrebno ispirati koji u Oriflame katalogu možete kupiti za 26,90 kuna. Na svojim stranicama Oriflame vam nudi i šampon protiv prhuti za sve tipove kose koji donose sjaj i podatnost za 19,90 kuna, šampon za zaštitu obojene kose koji ne ispira boju možete u Oriflame katalogu kupiti za 19,90 kuna, a tu su i šamponi za suho pranje kose koji možete kupiti za 26,90 kuna.

Svako morate pogledati paletu korektora koja će vas oduševiti, tri korektora u jednoj paleti s kojim ćete bez problema prikriti sve nepravilnosti na koži i koje sadrže umirujuće sastojke koje tretiraju akne koje umiruju i hidratiziraju kožu, a koji u Oriflame možete kupiti za 26,90 kuna što je ušteda od 45% jer je redovita cijena korektora 49 kuna.

Pogledajte i ostale naše objave u rubrici Oriflame katalog kako bi na vrijeme bili informirani kada novi Oriflame katalog bude objavljen.

Oriflame – power woman, tajna uspjeha!

Dolazno:

  • oriflame katalog 9
  • oriflame katalog 9 2013

Slične rubrike

Slični katalozi

Oriflame katalog 9 Oriflame katalog 9
Od: 17/06/2013
Do: 07/07/2013
O nama | Marketing | Suradnje | Kontakt | Sitemap | Uvjeti korištenja | Privatnost podataka | Bookmark
Copyright © 2013 | Sva prava pridržana. Katalozi.com.hr portal služi isključivo u informativne svrhe.

Facebook